Overgangsklachten

Heeft u last van opvliegers, stemmingswisselingen of andere overgangsklachten?
Dan kunt u terecht bij Irmgard Borchers voor een deskundige en persoonlijk afgestemde acupunctuurbehandeling!

In de menopauze kunnen fysieke en psychisch klachten ontstaan door de veranderende hormoonbalans als gevolg van het eindigen van de vruchtbare periode en stress door veranderingen in levensstijl en -omstandigheden.

Acupunctuur kan ondersteuning bieden bij het herstellen van balans met betrekking tot de onderstaande overgangsklachten:

  • vermoeidheid;
  • opvliegers en zweten;
  • stemmingswisselingen;
  • nachtzweten;
  • hartkloppingen;
  • pijn in de gewrichten;
  • hoofdpijn;
  • slapeloosheid.

Acupunctuur kan ook helpen bij andere klachten die regelmatig samengaan met de menopauze zoals: lusteloosheid, duizeligheid, dorst, slechte eetlust, oorsuizen, vergeetachtigheid, hoge bloeddruk, hete handpalmen voetzolen en borst, pijn in de onderrug, abnormale ontlasting, droge huid en vagina, gebrek aan libido.

Bel me gerust als u klachten heeft, die hier niet tussen staan 0613287466


 
 
Ervaringen:

Overgang

Vanwege overgangsklachten kwam ik bij Irmgard terecht. Al na een paar behandelingen voelde ik me stukken beter: energieker en lichter.
Ze neemt de tijd om te luisteren en vervolgens op zoek te gaan naar de juiste behandeling. Een redder in nood.
Irmgard is een kundig en fijn mens!
I. L.

Overgang, opvliegers, slecht slapen, onrust, benauwd op de borst

Had veel last van opvliegers met name s ‘nachts. Sliep hierdoor erg slecht. Resultaat, je voelt je ook overdag vermoeid, met alle gevolgen van dien.
Na een paar behandelingen sliep ik s `nachts door. De opvliegers waren zowel s ‘nachts als overdag verdwenen.
Nu is het een paar maanden geleden dat ik voor het laatst behandelt ben. Krijg nu het tegen 5 uur morgens het warm. Dit houd dan aan tot een uur of 8.
Het zijn niet de opvliegers van voor de behandelingen. Denk dat ik nu misschien eens weer een keer behandelt moet worden. Verwacht dat dan ook dit laatste euvel verholpen is.
Was ook erg gejaagd en onrustig. Dat was helemaal verdwenen. Meteen na de eerste behandeling.
Heb het door omstandigheden momenteel weer erg druk en wordt ook weer wat gejaagder in doen en laten. Zal dus ook hiervoor nog eens terug komen.
Had ook een drukkend gevoel op de borst en was gauw benauwd. Ook dit was na een paar behandelingen verdwenen en is na maanden nog steeds weggebleven.
Ben zeer tevreden over de resultaten van de behandelingen en de wijze waarop jij met de mensen omgaat, het uitgebreide consult, de uitleg van de behandelwijze, het de tijd nemen voor de mensen.
C.V.