Praktijk Irmgard Acupunctuur Groningen

Praktijk Irmgard Acupunctuur Groningen

Ik ben Irmgard Borchers, gediplomeerd acupuncturist in Groningen.
Samen met u ben ik op zoek naar het totaalplaatje van uw klacht omdat ik de oorzaak wil aanpakken en niet alleen de symptomen. Daarbij ga ik er van uit dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Een goede samenwerking met u vind ik fundamenteel want u bent de expert van uw gezondheidsklacht en ik wil daarbij aansluiten met mijn behandelingswijze.

U bent van harte welkom

Ik zal u uitgebreid bevragen over uw klacht. De symptomen die ik van u hoor zijn als de takken van een boom. Omdat ik samen met u een totaalplaatje wil maken m.b.t. uw klacht zal ik ook nog aanvullende informatie vragen die mij informatie zal geven over de wortels, de bron van uw klacht. Verder zal ik uw tong bekijken en uw pols voelen. Zij geven mij informatie over de balans in de orgaansystemen van uw lichaam. Daarnaast wil ik graag meer weten over uw medische geschiedenis en, indien hier sprake van is, welke medicijnen u gebruikt. Aan de hand van de informatie die u mij geeft ga ik u vervolgens behandelen
Ik hoop U snel te mogen ontvangen in mijn praktijk in de Oranjebuurt van Groningen

Irmgard Acupunctuur
Maak een afspraak